spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

3M Stainless Steel Cleaner & Polish – Nega Nerjavečega Jekla

17,80  DDV vključen v ceno.

Popolna rešitev za obnovitev in ohranjanje sijaja nerjavečega jekla, 3M Stainless Steel Cleaner & Polish sprej je združen z enostavnostjo uporabe in dolgotrajno zaščito.

Opis

3M Stainless Steel Cleaner & Polish

Vsestranska nega nerjavečega jekla: 3M Stainless Steel Cleaner & Polish je vrhunski izdelek za čiščenje in poliranje vseh vrst površin iz nerjavečega jekla. Z inovativno formulo, obogateno z aromo citrusov, ne samo očisti površine, ampak jim tudi vrne izgubljeni sijaj, s tem pa obnovi njihov prvotni videz.

Varnost in učinkovitost: Ta izdelek je varen za uporabo na področjih za pripravo in predelavo hrane, zaradi česar je idealen za kuhinje, restavracije in druge poslovne prostore. Prav tako je učinkovit pri čiščenju in poliranju drugih kovinskih elementov, kot so dvigala, tekoče stopnice in ročaji vrat.

Dvojno delovanje: 3M Stainless Steel Cleaner & Polish odstranjuje vse od umazanije, prstnih odtisov, maščobnih madežev do drugih ostankov. Sposobnost, da se oprime navpičnih površin in pusti za seboj lahek zaščitni film, pomaga preprečevati nastanek prstnih odtisov in zagotavlja dolgotrajno čistost in sijaj.

Enostavna uporaba: Izdelek je enostaven za uporabo, saj se nanese z razpršilom. Priporočamo uporabo skupaj z 3M čistilnimi blazinicami za občutljive površine, kar zagotavlja optimalne rezultate čiščenja in poliranja.

Področja uporabe:

  • Kuhinje in druga področja priprave hrane.
  • Poslovni prostori, kjer so prisotne površine iz nerjavečega jekla.
  • Za odstranjevanje umazanije, prstnih odtisov, maščob in ostanek na vseh vrstah nerjavečega jekla.

Vsebina: 600 ml

Pomakni se na vrh