spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

FERROFORM LOCC SPRAY

19,98  DDV vključen v ceno.

Učinkovito sredstvo za odvijanje in odstranjevanje rje z odličnimi mazalnimi lastnostmi.

Opis

FERROFORM LOCC SPRAY

Učinkovito sredstvo za odvijanje in odstranjevanje rje z odličnimi mazalnimi lastnostmi.

Značilnosti: Prodre v zarjavele in zgorele navojne povezave in druge mehanizme; omogoča povezave; olajša ne destruktivni odklop povezav; izpodriva vlago; zmanjšuje trenje in zagotavlja mazanje; ščiti pred korozijo

Opis: FERROFORM LOCC SPRAY je hitro sredstvo za sproščanje rje z mazalnim učinkom na osnovi mineralnega olja, brez trdnih maziv, kot sta MoS2 ali grafit.

Področje uporabe:
FERROFORM LOCC SPRAY se uporablja za delovanje mehanizmov in za ne destruktivni odklop zarjavelih in zgorelih navojnih povezav in drugih mehanizmov (zlasti dobra penetracijska sposobnost). Zmanjša sprostitveni navor, potreben za odvijanje vijaka, in s tem nevarnost poškodb zaradi zdrsa. Poleg tega se uporablja za lažje premikanje in premikanje pod vlago v kontaktnem območju (npr. v avtomobilskih električnih sistemih: vtiči, razdelilniki vžiga, krmilne enote, kabli).

FERROFORM LOCC SPRAY preprečuje in popravlja prekinitve stikov zaradi vlage. Ščiti pred korozijo in oksidacijo (ki jo povzroča vlaga). Uporablja se za čiščenje strojnih delov, merilnih naprav in instrumentov. Zmanjša škripanje in trenje, npr. na ključavnicah (vključno z valjastimi ključavnicami), tečajih, vzmeteh, kolesarskih verigah, mehanizmih in napravah v industriji, delavnicah, gospodinjstvu in vrtu.

Način uporabe: Pustite, da FERROFORM LOCC SPRAY reagira za kratek čas, da doseže želeni učinek. V težjih primerih lahko postopek ponovimo.

Pomakni se na vrh