spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

Pelox FR-D50 – Vrnite sijaj vašim nerjavečim jeklenim površinam

Pelox FR-D50: Močno jedko čistilo, ki preoblikuje nerjaveče jeklene površine, odstranjuje nečistoče in korozijo ter jih osvetli za dolgotrajno zaščito in sijaj.

Opis

Pelox FR-D50

Močno jedko čistilo, ki preoblikuje nerjaveče jeklene površine, odstranjuje nečistoče in korozijo ter jih osvetli za dolgotrajno zaščito in sijaj.

Vrnite sijaj vašim nerjavečim jeklenim površinam

Močno jedko čiščenje: Na osnovi kisline, Pelox FR-D50 učinkovito odstranjuje nečistoče in korozijo, obnavljajoč naravni sijaj nerjavečega jekla.

Osvetlitev površin: Posebej zasnovano za osvetlitev nerjavečih jeklenih površin, zagotavlja obnovljeno in sijočo površino po uporabi.

Vsestranska uporaba: Idealno za različne vrste nerjavečega jekla, vključno s hladno obdelanimi tipi, kot je 1.4301 (304).

Prilagodljiv način uporabe: Lahko se nanaša s špricanjem, potapljanjem ali čopičem, odvisno od vaših potreb in vrste obdelave.

Varnostna navodila: Vsebuje kisline, ki lahko povzročijo hude opekline kože in poškodbe oči. Uporabljajte ustrezno zaščito in sledite varnostnim navodilom.

Pelox FR-D50 predstavlja učinkovito rešitev za obnovitev in zaščito vaših nerjavečih jeklenih površin, zagotavljajoč dolgotrajni sijaj in čistočo.

TEHNIČNA ISKAZNICA

Pomakni se na vrh