spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

FERROFORM LOCC – Sprej za odvijanje, odstranjevanje rje in mazanje

18,39  DDV vključen v ceno.

Odkrijte moč FERROFORM LOCC spreja, vašega zaveznika proti rji in za vrhunsko mazanje. Ta izdelek ne samo da odstranjuje rjo, ampak tudi preprečuje korozijo in zmanjšuje trenje, kar omogoča lahkotnejše delovanje mehanizmov.

Opis

FERROFORM LOCC

SPREJ

Odkrijte moč FERROFORM LOCC SPRAY, vašega zaveznika proti rji in za vrhunsko mazanje. Ta izdelek ne samo da odstranjuje rjo, ampak tudi preprečuje korozijo in zmanjšuje trenje, kar omogoča lahkotnejše delovanje mehanizmov.

Visoka penetracijska moč: S svojo edinstveno formulo ta izdelek prodre v najtrdovratnejše zarjavele in zgorele navojne povezave ter druge mehanizme, olajšuje njihovo ločevanje brez poškodb.

Izpodrivanje vlage in zaščita pred korozijo: Ne samo da učinkovito odstranjuje rjo, ampak tudi izpodriva vlago in ščiti kovinske dele pred nadaljnjo korozijo in oksidacijo, zagotavljajoč dolgotrajno zaščito in zanesljivost.

Odlične mazalne lastnosti: Zahvaljujoč svoji formuli na osnovi mineralnega olja, brez trdnih maziv, kot sta MoS2 ali grafit, ta sprej zagotavlja izjemno mazanje, zmanjšuje trenje in preprečuje škripanje.

Široko področje uporabe: Idealno za odvijanje in ne destruktivni odklop zarjavelih in zgorelih navojnih povezav, za lažje premikanje mehanizmov pod vlago, čiščenje strojnih delov, merilnih naprav, instrumentov in vzdrževanje tečajev, ključavnic, vzmeti, kolesarskih verig in mnogo več.

Enostavna uporaba: Za doseganje optimalnih rezultatov pustite, da sprej deluje kratek čas. V trdovratnih primerih lahko postopek ponovite, da se zagotovi popolno delovanje in zaščita.

Ta izdelek predstavlja nujen izdelek za vsakogar, ki želi učinkovito obvladovati rjo, zagotoviti izjemno mazanje in zaščititi opremo pred korozijo. Idealna rešitev za industrijo, delavnice, gospodinjstva in vrtove.

 

Spray

Pomakni se na vrh