spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

Univerzal W5 CBA – MIGMA TANO KPY – Koži Prijazno Hladilno Mazalno Sredstvo

Raziskujte Univerzal W5 CBA – Jokisch MIGMA TANO KPY, hladilno mazalno sredstvo, ki zagotavlja koži prijazno uporabo, visoko stabilnost emulzije in minimalno penjenje za učinkovito obdelavo širokega spektra materialov, zagotavljajoč optimalno korozijsko zaščito in izboljšano delovno okolje.

Opis

Univerzal W5 CBA – MIGMA TANO KPY je vrhunsko hladilno mazalno sredstvo, ki je zasnovano za univerzalno uporabo in je še posebej koži prijazno, zahvaljujoč skrbno izbranim aditivom in optimalni pH-vrednosti. Ta izdelek tvori izjemno stabilno obdelovalno emulzijo in je primeren za uporabo tako v mehki kot trdi vodi, hkrati pa zagotavlja minimalno penjenje tudi pri visokih obdelovalnih pritiskih.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Koži Prijazno: Zaradi optimalne pH-vrednosti in izbranih aditivov je to mazalno sredstvo posebej prijazno do kože.

Brez Aminov in Borove Kisline: Formula je brez potencialno škodljivih sestavin, kar povečuje varnost uporabe.

Visoka Stabilnost: Tvori stabilno emulzijo, ki omogoča učinkovito delovanje v različnih vodnih pogojih.

Minimalno Penjenje: Idealno za uporabo pri visokih obdelovalnih pritiskih brez težav s penjenjem.

Univerzalna Uporabnost: Primerno za obdelavo širokega spektra materialov, vključno z jeklom, aluminijem, aluminijevimi zlitinami in vsemi barvnimi kovinami.

Korozijska Zaščita: Posebni aditivi zagotavljajo odlično korozijsko zaščito med obdelavo.

Uporaba:

Univerzal W5 CBA je idealen za različne obdelovalne procese, vključno z odrezovanjem jekla in jeklene litine (6 do 10% koncentracije) ter odrezovanjem aluminija in barvnih kovin (od 6% koncentracije). Priprava emulzije zahteva mešanje koncentrata z čisto vodo (kvaliteta pitne vode), pri čemer se najprej natoči voda, nato pa doda koncentrat.

Pomakni se na vrh