spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

NBK – MIGMA EVIO KSY MK – Vrhunski Koncentrat za Brušenje

Raziskujte zmogljivosti NBK – MIGMA EVIO KSY MK, specialnega brusilnega sredstva, ki zagotavlja izjemno korozijsko zaščito, brezhibno čistočo in visoko učinkovitost brušenja, ob tem pa ohranja okolju prijazno formulacijo.

Opis

NBK – MIGMA EVIO KSY MK je sintetično, specialno brusilno sredstvo brez sekundarnih aminov, klora in formaldehida, ki se meša z vodo in ponuja izjemne lastnosti za brušenje. Ta proizvod ne le da služi kot učinkovito brusilno sredstvo, ampak se lahko uporablja tudi kot antikorozijski dodatek, kar zagotavlja visoko in stabilno korozijsko zaščito za obdelovance.

Formuliran z visokokvalitetnimi aditivi, NBK – MIGMA EVIO KSY MK nudi odlično moč izplakovanja, preprečuje razmazovanje na površju orodja in omogoča hitro usedanje brusnega prahu v zbiralne posode. To zagotavlja, da obtočno brusno sredstvo ostane brez brusnih delcev, kar izključuje poškodbo brusne slike.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Visoka Korozijska Zaščita: Posebni dodatki zagotavljajo zelo visoko in stabilno korozijsko zaščito, preprečujejo proces gnitja.

Odlična Moč Izplakovanja: Preprečuje razmazovanje na površini orodja in ohranja čistočo delovnega okolja.

Brez Sekundarnih Aminov, Klora in Formaldehida: Okolju prijazna formula, ki je varna za uporabo.

Hitro Usedanje Brusnega Prahu: Omogoča učinkovito odstranjevanje brusnih delcev, kar preprečuje kontaminacijo brusnega sredstva.

Uporabno kot Antikorozijski Dodatek: Dodatna funkcionalnost, ki ščiti obdelovance pred korozijo.

Uporaba:

NBK – MIGMA EVIO KSY MK je idealen za brušenje različnih materialov, zagotavlja visoko kakovostno obdelavo površin in je primerno za uporabo v različnih industrijskih aplikacijah. Uporablja se lahko pri ročni obdelavi s pomočjo razpršilke ali kapljalne naprave.

Pomakni se na vrh