spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

W2 OP CBA – NOVO – Napredno Hladilno Mazalno Sredstvo

Odkrijte W2OP CBA – NOVO, revolucionarno hladilno mazalno sredstvo, ki prinaša visoko stabilnost, odlično korozijsko zaščito in je koži prijazno, z minimalnim penjenjem za optimalno obdelavo različnih kovin in materialov v vseh pogojih trdote vode.

Opis

W2 OP CBA – NOVO

je inovativno hladilno mazalno sredstvo, ki združuje visoko stabilnost z izjemnim izpiralnim učinkom in minimalnim penjenjem. To delno sintetično sredstvo, brez formaldehida, borove kisline, aminov, klora in sekundarnih aminov, je idealno za širok spekter obdelovalnih operacij, vključno z brušenjem in univerzalnimi obdelavami jekla, nekovin, gusa in obarvanih litin. Posebej je primerno za uporabo v sistemih z notranjim hlajenjem in visokim tlakom črpalk, ne glede na trdoto vode.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Visoka Stabilnost: Zagotavlja dolgoročno stabilnost in zmanjšuje potrebo po vzdrževanju.

Izvrsten Izpiralni Učinek: Odstranjuje ostanke obdelave, hkrati pa ohranja čistost strojev in zaščitnih stekel.

Minimalno Penjenje: Primerno za uporabo pri vseh trdotah vode, od zelo mehke do zelo trde.

Široka Uporabnost: Učinkovito pri brušenju in univerzalnih obdelavah različnih materialov.

Odpornost proti Mikroorganizmom: Posebna formulacija je odporna proti mikroorganizmom, kar podaljšuje življenjsko dobo emulzije.

Uporaba:

W2 OP CBA – NOVO je univerzalno uporabno hladilno mazivo, ki se enostavno meša z vodo in je primerno za obdelavo širokega spektra materialov. Koncentracija za uporabo se giblje od 4 do 6% za brušenje jekla in nekovin ter od 4 do 7% za odrezovanje jekla in nekovin. Emulzijo pripravite tako, da najprej natočite čisto vodo (kvaliteta pitne vode), nato pa dodate koncentrat po navedenem pravilu mešanja.

TEHNIČNA IZKAZNICA

Pomakni se na vrh