spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

LOCTITE 270 – 50ml

35,90  DDV vključen v ceno.

LOCTITE 270 je namenjen za trajno zaklepanje in tesnjenje navojnih sponk. 50ML

Kategoriji: ,

Opis

LOCTITE 270

50ml

je zasnovan za trajno zaklepanje in tesnjenje navojnih pritrdilnih elementov. Izdelek strdi, ko je zaprt v odsotnosti zraka med tesno prilegajočimi se kovinskimi površinami, in preprečuje zrahljanje in puščanje zaradi udarcev in vibracij. LOCTITE 270 je posebej primeren za težke aplikacije, kot so zatiči v ohišjih motorjev, matice na zatičih v ohišjih črpalk in drugi pritrdilni elementi, kjer je potrebna visoka trdnost. LOCTITE 270 zagotavlja robustno učinkovitost strjevanja. Ne deluje le na aktivnih kovinah (npr. medenina, baker, temveč tudi na pasivnih podlagah, kot so nerjavno jeklo in prevlečene površine). Izdelek nudi visoke temperaturne lastnosti in odpornost na olje. Prenaša manjša površinska onesnaženja z različnimi olji, kot so rezalne, mazalne, protikorozijske in zaščitne tekočine. Več informacij o izdelku: joss@joss.si

 

Koraki za doseganje najboljših rezultatov lepljenja:

ZA MONTAŽO:
1. Za najboljše rezultate očistite vse površine (zunanje in notranje) s čistilnim topilom LOCTITE SF 7063 in pustite, da se posušijo.
2. Če je hitrost strjevanja prepočasna, uporabite ustrezen aktivator LOCTITE SF 7649 ali LOCTITE SF 7471. Za referenco glejte graf Hitrost strjevanja v primerjavi z aktivatorjem. Po potrebi pustite, da se aktivator posuši.
3. Da preprečite zamašitev izdelka v šobi, ne dovolite, da bi se konica med nanosom dotikala kovinskih površin.
4. Za skoznje luknje nanesite več kapljic izdelka na vijak na območju vpetja matice.
5. Za slepe luknje nanesite več kapljic izdelka na spodnjo tretjino notranjih navojev v slepi luknji ali na dno slepe luknje.
6. Za tesnilne aplikacije nanesite 360° kroglico izdelka na vodilne navoje moškega priključka, pri čemer pustite prvi navoj prost. Pri večjih navojih in prazninah ustrezno prilagodite količino izdelka in nanesite 360° kroglico izdelka tudi na ženske navoje.
7. Po potrebi sestavite in zategnite.

 

ZA RAZSTAVLJANJE:
8. Odstranite s standardnim ročnim orodjem.
9. V redkih primerih, ko ročno orodje ne deluje zaradi prevelike dolžine vpetja, lokalno segrejte matico ali vijak na približno 250 °C. Razstavite, dokler je vroče.
10. Lokalno segrejte sklop na približno 250 °C. Razstavite, dokler je vroče.

 

ZA ČIŠČENJE:
11. Strjen izdelek lahko odstranite s kombinacijo namakanja v topilu LOCTITE SF 7200 in mehanskega drgnjenja, kot je žična krtača.

 

Shranjevanje:
Izdelek hranite v neodprti embalaži na suhem mestu. Informacije o shranjevanju so lahko navedene na oznaki posode izdelka. Optimalno shranjevanje: 8 °C do 21 °C. Skladiščenje pod 8 °C ali nad 28 °C lahko negativno vpliva na lastnosti izdelka. Material, odstranjen iz posod, se lahko med uporabo kontaminira. Izdelka ne vrnite v originalno embalažo. Korporacija Henkel ne more prevzeti odgovornosti za izdelek, ki je bil kontaminiran ali shranjen pod pogoji, ki niso prej navedeni.

 

Parametri:

Velikost navoja: do M20
Trdnost: visoka
Čas do polne moči (22 °C):
-Jeklo: 2 uri
-Nerjaveče jeklo: 3 ure
-Tenina: 1 ura
-Cinkov dikromat: 24 ur
-Cink: 10 ur
Čas za pridobitev začetne trdnosti (22 °C):
-Jeklo: 10 minut
-Nerjaveče jeklo: 20 minut
– Trobila: 5 minut
-Cinkov dikromat: 30 minut
-Cink: 30 minut
Odlomni moment M10: 33 Nm
Prevladujoči navor: 33 Nm
Delovna temperatura: od -55 °C do +180 °C
Barva: zelena

Vse tehnične informacije najdete v tehničnem listu.

Možne izvedbe:

  • 50ml
  • (250ml)

Za informacijo o ceni pokličite 041/705-509

Pomakni se na vrh