spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

LOCTITE PC 7257 – Magna-Crete (concrete repair product)

Kategoriji: ,

Opis

LOCTITE PC 7257

je edinstven dvokomponentni sistem za hitro vezočo popravilo in fugiranje betona, ki prekaša običajna popravila betona. Visoko zmogljiv sistem na osnovi magnezijevega fosfata se LOCTITE PC 7257 strdi hitreje kot beton in se za razliko od betona veže na nov in star beton ter večino gradbenih materialov, vključno z lesom in jeklom. Ker LOCTITE PC 7257 ne uporablja vodnega aditiva, je ta sistem za popravilo mogoče uporabiti pri skoraj kateri koli temperaturi brez krčenja in je odporen na zmrzovanje/odmrzovanje in sol za odmrzovanje. Ta izdelek se običajno uporablja za popravilo betonskih avtocestnih sten, lukenj, letaliških vzletno-pristajalnih stez, strojev za sidranje, komercialnih hladilnih tal, nakladalnih dokov, fugiranja temeljnih plošč in podplatov, stebrov in mostov, spojev parkirnih konstrukcij, betonskih stebrov, popravila tal, klančin , fugiranje tirnic, sidrni vijaki in držala. Ta izdelek se običajno uporablja v aplikacijah z delovnim območjem od -50 °C do 1100 °C. Več informacij o izdelku: joss@joss.si

Koraki za doseganje najboljših rezultatov lepljenja:
1. Priprava: Za najboljše rezultate mora biti površina čista, suha in brez ohlapnih materialov. Odstranite vso umazanijo, katran in oljne snovi z območja, ki ga želite prekriti, tako da ostane hrapava čista površina.
2. Obrazci: Če potrebujete obrazce, uporabite plastiko ali Formica.
3. Mešanje: Za mešanje materiala dodajte agregat v aktivator in temeljito premešajte. Dodajte le toliko aktivatorja, da dosežete želeno konsistenco za aplikacijo. Približno 3,8 litra aktivatorja zmešajte z 20,4 kg agregata (približno razmerje 1:5). Material je treba premešati tik pred namestitvijo in dokončati čim prej.
4. Globinski vlivi: Za popravila, večja od 2,5 cm v globino, se lahko doda do 5 kg suhega grahovega gramoza na vsakih 20,4 kg Magna-Crete kot polnilo. Pred mešanjem agregata Magna-Crete je treba aktivatorju dodati suh grahov prod. Za velike aplikacije uporabite HOT WEATHER MIX za upravljanje nastavljenega časa za dodatni delovni čas. OPOMBA: Dodatek grahovega gramoza lahko zmanjša tlačno trdnost.
5. Voda: Delovna območja so lahko vlažna, vendar je treba stoječo vodo odstraniti. Vode ne smete uporabljati za redčenje tekočine ali prilagajanje konsistence zdravila Magna-Crete.
6. Pokrivni premaz: Nanos pokrivnega premaza na LOCTITE PC 7257 ni priporočljiv, razen če se material suši 30 dni. Če je potreben zaključni premaz, priporočamo izdelek za popravilo betona na osnovi epoksida, kot je Loctite PC 9416 Floor Fill.
7. Uporaba v hladnem vremenu: Pri hladnejših aplikacijah bo čas nastavitve daljši. Za tiste aplikacije, kjer je temperatura nanosa nižja od 7 °C, uporabite COLD WEATHER MIX (en paket 0,45 kg na 20,4 kg Magna-Crete poveča hitrost strjevanja za približno 10 minut), da pospešite nastavljeni čas mešanega materiala. Zimski aditiv je treba dodati po tem, ko je Magna-Crete temeljito premešan in tik pred nanosom ali vlivanjem Magna-Crete.
8. Nanos v toplem vremenu: Za aplikacije, kjer je temperatura nanosa višja od 29 °C, uporabite MEŠANICO ZA VROČE VREME (en paket 0,45 kg na 20,4 kg Magna-Crete zmanjša hitrost strjevanja za približno 10 minut), da obvladate eksotermno reakcijo in delovni čas mešanega materiala. Aditiv Summer je treba temeljito vmešati v tekoči del Magna-Crete. Magna-Crete lahko nato zmešate in nanesete/zalijete.
9. Čiščenje: Pri roki imejte zadostno zalogo vode za pranje mešalnika in orodja takoj, ko se strjevanje začne 9 do 15 minut pri 20 °C.

Shranjevanje:
Izdelek hranite v neodprti embalaži na suhem mestu. Informacije o shranjevanju so lahko navedene na oznaki posode izdelka. Optimalno shranjevanje: 8 °C do 21 °C. Skladiščenje pod 8 °C ali nad 28 °C lahko negativno vpliva na lastnosti izdelka. Material, odstranjen iz posod, se lahko med uporabo kontaminira. Izdelka ne vrnite v originalno embalažo. Korporacija Henkel ne more prevzeti odgovornosti za izdelek, ki je bil kontaminiran ali shranjen pod pogoji, ki niso prej navedeni.

Parametri:

Nastavitveni čas, ASTM C-807, minute:
– Začetno: 3 do 11
– Končni rezultat: 15 proti 22
Tlačna trdnost:
-Po 2 urah N/mm²: 17 do 21
-Po 3 dneh N/mm²: 28 do 41
-Po 28 dneh N/mm²: 48 do 55
-Po 1 letu N/mm²: 90

Vse tehnične informacije najdete v tehničnem listu.

 

Možna količina:

  • 5,4 kg
  • 27,5kg

Dodatne informacije

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Vsebina
Zunanja irina
Zunanja viina
Pomakni se na vrh