spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

Kompakt W5 EP – Migma Tano KPR – Visokotlačno Hladilno Mazalno Sredstvo

Odkrijte Kompakt W5 EP – Migma Tano KPR, visokotlačno hladilno mazalno sredstvo, ki prinaša izboljšane lastnosti za zahtevne obdelovalne procese, s prilagodljivostjo za delovanje v vseh pogojih vodne trdote in posebno formulo za visok pritisk.

Opis

Kompakt W5 EP – Migma Tano KPR

predstavlja nadgradnjo priljubljenega Univerzal W5 CBA, s posebnim poudarkom na dodatku za visok pritisk.

Ta izdelek je zasnovan za delovanje v različnih pogojih trdote vode, od mehke do trde, kar zagotavlja njegovo vsestransko uporabnost v industriji.

Kljub svoji visoki učinkovitosti in prilagodljivosti pa vsebuje žveplo, kar pomeni, da lahko obarva neželezne kovine.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Dodatki za Visok Pritisk: Izdelek vsebuje posebne aditive, ki omogočajo odlično delovanje celo pod visokim pritiskom, kar je idealno za zahtevne obdelovalne postopke.

Prilagodljivost Trdoti Vode: Učinkovito deluje tako v mehki kot v trdi vodi, kar zagotavlja fleksibilnost uporabe v različnih geografskih lokacijah.

Vsebnost Žvepla: Medtem ko žveplo izboljša mazalne lastnosti, je potrebna previdnost pri obdelavi neželeznih kovin zaradi možnosti obarvanja.

Širok Spekter Uporabe: Primeren za različne obdelovalne procese, kjer so potrebne izboljšane mazalne lastnosti in odpornost na visok pritisk.

Uporaba:

Kompakt W5 EP – Migma Tano KPR je idealen za industrijske aplikacije, kjer so potrebne visoke mazalne lastnosti in zmogljivost pod visokim pritiskom.

Uporabniki morajo biti previdni pri uporabi na neželeznih kovinah zaradi potenciala za obarvanje.

Odkrijte visokotlačno hladilno mazalno sredstvo, ki prinaša izboljšane lastnosti za zahtevne obdelovalne procese, s prilagodljivostjo za delovanje v vseh pogojih vodne trdote in posebno formulo za visok pritisk.

Za tehnično izkaznico nas kontaktirajte.
Pomakni se na vrh