spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

SUSHI – MUSHI Univerzalno Mazalno Olje

6,90  DDV vključen v ceno.

SUSHI – MUSHI Univerzalno Mazalno Olje je vsestransko olje, idealno za mazanje strojnih delov, zagotavlja visoko zmogljivost, zaščito pred obrabo in korozijo ter omogoča različne tehnike mazanja.

Opis

Univerzalno enotno olje za mazanje vseh delov na strojih. Odlično za mazanje verig (kolesa, motorji), ležajev, zobnikov, menjalnikov, mehanskih sklopov, orodij in vodil.

Demulgirano olje za vodila, uporabno kot hidravlično olje po DIN 51524/2 in olje za orodje. Inovativna embalaža omogoča različne tehnike mazanja.

Lastnosti: Mineralno olje z ugodnim razmerjem med viskoznostjo in temperaturo, visoko stabilnostjo proti staranju, dobrimi sposobnostmi zaščite pred korozijo in obrabo ter izvrstnim oprijemanjem. Posebni dodatki preprečujejo povratno drsenje.

Skladiščenje:

  • Temperatura skladiščenja: 5-40°C
  • Rok trajanja: 36 mesecev

Vsebina: 100 ml

SUSHI – MUSHI Univerzalno Mazalno Olje je izjemno vsestransko olje, ki je idealno za mazanje različnih delov na strojih, zagotavljajoč visoko zmogljivost in zaščito pred obrabo ter korozijo. Z inovativno embalažo in posebnimi dodatki je odlična izbira za različne tehnike mazanja.

Pomakni se na vrh