spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

Gleitmo 815 Spray

23,97  DDV vključen v ceno.

Škropljiva bela pasta

GLEITMO 815 SPRAY se uporablja za sestavljanje in ponovno mazanje delov stroja, ki so izpostavljeni visokim pritiskom, nenadnim obremenitvam in vibrirajočim ali nihajočim gibom. Da bi zmanjšali trenje in obrabo pri visokih in majhnih obremenitvah. Proti koroziji in drsenju. Kjer koli je čistoča ključnega pomena: Gospodinjski aparati, tekstilni, pisarniški, polnilni in pakirni stroji, tečaji in pribor različnih vrst, zaščita pred preobremenitvijo, profili z več žlebovi, zobne sklopke, navojna vretena, drsni ležaji, pogonski vijaki, kraljevi zatiči / pivoti itd.

Kategorija:

Opis

Škropljiva bela pasta

Panoge:  avtomobilizem; prevoz; rudarstvo, kamnolomi, raziskovanje; stroji, oprema

Značilnosti: temperaturno območje: -45 / +150 ° C, kratkotrajno do 180 ° C; φ zmanjšuje trenje in obrabo z nizkih na največje obremenitve; še posebej primeren za kritične obremenitve, kot so nihanja, vibracije, lezenje; v veliki meri ščiti pred korozijo, ki nastane zaradi obrabe in včasih poškodb na površini kontaktnih površin;  je čist za uporabo, dobra združljivost s plastiko in elastomeri

Opis: GLEITMO 815 SPRAY je bela pasta v spreju z zelo širokim spektrom uporabe. Njegova izjemna zmogljivost temelji na sinergijski kombinaciji belih trdnih maziv GLEITMO v povezavi s posebej izbranim sintetičnim oljem.

Področje uporabe:  GLEITMO 815 SPRAY se uporablja za sestavljanje in ponovno mazanje delov stroja, ki so izpostavljeni visokim pritiskom, nenadnim obremenitvam in vibrirajočim ali nihajočim gibom. Da bi zmanjšali trenje in obrabo pri visokih in majhnih obremenitvah. Proti koroziji in drsenju. Kjer koli je čistoča ključnega pomena: Gospodinjski aparati, tekstilni, pisarniški, polnilni in pakirni stroji, tečaji in pribor različnih vrst, zaščita pred preobremenitvijo, profili z več žlebovi, zobne sklopke, navojna vretena, drsni ležaji, pogonski vijaki, kraljevi zatiči / pivoti itd.

Način uporabe: GLEITMO 815 SPRAY preprosto enakomerno nanesite na površine, ki naj bodo čiste in suhe. GLEITMO 815 je na voljo tudi v obliki paste v standardni embalaži.

Pomakni se na vrh