spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

Gleitmo 100 S spray

24,16  DDV vključen v ceno.

Montažna pasta na osnovi MOS2 v spreju

GLEITMO 100 S SPRAY se uporablja za mazanje visoko obremenjenih drsnikov in vodnikov, zobnikov in navojnih vreten, pa tudi za mazanje vijakov in navojnih priključkov, za pritrditev in stiskanje ležajev in diskov, koles in vijakov ter za mazanje nastavitvenih mehanizmov kot pa tudi za drsenje, upogibanje, prebijanje, stiskanje in žigosanje.

Kategorija:

Opis

Montažna pasta na osnovi MOS2 v spreju

Panoge: Kmetijstvo, gozdarstvo; Avtomobilizem; Gradbeništvo; Potrošno blago, poprodaja; Stroji, oprema; Rudarstvo, kamnolomi in iskanje rudnin; Ostale panoge; Pridobivanje elektrike; Jekla, kovine; Transport

Značilnosti: temperaturno območje: -35 / +400 ° C; olajša montažo in demontažo; ščiti pred poškodbami zaradi zdrsov, preprečuje zdrse zmanjšuje trenje in obrabo; je izjemno odporen na pritisk; zagotavlja mazanje; v sili poveča zanesljivost delovanja; omogoča ekonomično uporabo

Opis: GLEITMO 100 S SPRAY je gladka montažna pasta, ki jo je mogoče razpršiti, z izjemno širokim področjem uporabe. Temelji na sinergijski kombinaciji trdnih maziv z molibden disulfidom. Posebej izbrano mineralno olje deluje kot nosilec kombinacije trdnih maziv.

Področje uporabe: GLEITMO 100 S SPRAY se uporablja za mazanje visoko obremenjenih drsnikov in vodnikov, zobnikov in navojnih vreten, pa tudi za mazanje vijakov in navojnih priključkov, za pritrditev in stiskanje ležajev in diskov, koles in vijakov ter za mazanje nastavitvenih mehanizmov kot pa tudi za drsenje, upogibanje, prebijanje, stiskanje in žigosanje.

Način uporabe: Očistite mazivo in enakomerno razpršite GLEITMO 100 S SPRAY na površine. GLEITMO 100 S je na voljo tudi v standardni embalaži.

Pomakni se na vrh