spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

Foam Cut – Rezilno Olje v Peni – Monos Atos N4G Spray

13,38  DDV vključen v ceno.

Optimizirajte svoje obdelovalne procese z Foam Cut Monos Atos N4G Spray, rezilnim oljem v peni, ki zagotavlja vrhunsko zmogljivost, ekonomičnost in dolgotrajno zaščito orodja.

Opis

Foam Cut – Rezilno Olje v Peni – Monos Atos N4G Spray

Odkrijte revolucionarno rešitev v rezilnih oljih z Foam Cut – Monos Atos N4G Spray, inovativnim rezilnim oljem v peni, ki zagotavlja ekonomično obdelavo z minimalno obrabo orodja. Ta napredna formula omogoča podaljšano življenjsko dobo orodja in proizvodnjo optimalnih izdelkov brez kompromisov na kakovosti.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Ekonomična Uporaba z Minimalno Obrabo Orodja: Lepljiva rezalna oljna pena in ciljano nanašanje zagotavljata, da je obdelava materialov učinkovitejša z daljšo življenjsko dobo orodja.

Brez Žvepla in Mineralnega Olja: Formulirano brez uporabe žvepla in mineralnega olja, kar omogoča varnejšo in okolju prijaznejšo uporabo.

Visoka Zmogljivost in Majhna Poraba: Zasnovano za visoko zmogljivost ob hkratno majhno porabo, kar zagotavlja ekonomičnost v uporabi.

Odlično Izpiranje z Vodo: Enostavno čiščenje z vodo, kar olajša procese vzdrževanja in zagotavlja čistost obdelovancev.

Združljivost z Hladilnimi Mazivi: Foam Cut je združljiv z vsemi hladilnimi mazivi, ki se mešajo z vodo, in služi kot izboljševalec učinkovitosti za ta maziva.

Področje Uporabe:

Foam Cut je primerno za široko paleto obdelav, vključno z rezanjem navojev, vrtanjem, centriranjem, posnemanjem, strganjem in rezkanjem. Njegova univerzalna formula je učinkovita na vseh kovinah in NE-kovinah, kot so jeklo (legirano ali nelegirano), vse vrste litin, baker in njegove zlitine ter krom-nikljeve zlitine.

Uporaba:

Zahvaljujoč svoji lepljivi penasti formulaciji in ciljnemu nanosu, Foam Cut Monos Atos N4G Spray omogoča natančno in učinkovito obdelavo, zmanjšuje obrabo orodja in izboljšuje kakovost končnih izdelkov.

TEHNIČNA IZKAZNICA

Pomakni se na vrh