spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

Cassida Fluid FL 5 Spray

16,30  DDV vključen v ceno.

Sintetična penetrirajoča korozijska zaščita za uporabo v prehrambeni industriji

CASSIDA FLUID FL 5 SPRAY je posebna tekočina z odličnimi drsnimi in prodornimi lastnostmi za uporabo v strojih, ki se uporabljajo v industriji predelave hrane in pijač ter embalaži. Temelji na previdni mešanici sintetičnih tekočin in izbranih dodatkov, izbranih zaradi njihove sposobnosti, da ustrezajo strogim zahtevam živilske industrije ter industrije pijač.

Kategorija:

Opis

Sintetična penetrirajoča korozijska zaščita za uporabo v prehrambeni industriji

Značilnosti: Zaradi kapilarnega učinka hitro prodre med zarjavelo in obloženo površino stika; maže in ščiti pred korozijo; ostanki olja in masti se odstranijo za lažje čiščenje; enostaven za nanos; nevtralen vonj in okus.

Certifikati in specifikacije:  NSF H1; Kosher; Halal

Opis: CASSIDA FLUID FL 5 SPRAY je posebna tekočina z odličnimi drsnimi in prodornimi lastnostmi za uporabo v strojih, ki se uporabljajo v industriji predelave hrane in pijač ter embalaži. Temelji na previdni mešanici sintetičnih tekočin in izbranih dodatkov, izbranih zaradi njihove sposobnosti, da ustrezajo strogim zahtevam živilske industrije ter industrije pijač. Registriral NSF (razred H1) za uporabo, kadar obstaja možnost nenamernega stika z živili. Izdelano v skladu s standardi kakovosti FLT, v objektih, kjer so bili izvedeni revizija HACCP in dobra proizvodna praksa ter so del sistemov vodenja kakovosti in higiene ISO 9001 in ISO 21469.

Aplikacije: Demontaža vijakov, blokiranih matic in drugih komponent; Zaščita pred korozijo kovinskih komponent; Mazanje različnih nezahtevnih aplikacij;
Splošna navodila: Po uporabi na delih strojev in površinah, ki bodo prišle v stik s hrano, je treba oljni film očistiti s teh površin, čemur sledi temeljito izpiranje s pitno vodo.

Združljivost tesnil in barv: Združljivo z elastomeri, tesnili in barvami, ki se običajno uporabljajo v sistemih za mazanje živilskih strojev.

Ravnanje in skladiščenje: Vsa maziva za hrano je treba hraniti ločeno od drugih maziv, kemičnih snovi in ​​živil ter zunaj neposredne sončne svetlobe ali drugih virov toplote. Shranjujte med 0 ° C in +30 ° C. Pod pogojem, da je bil izdelek skladiščen pod temi pogoji, priporočamo, da izdelek porabite v treh letih od datuma izdelave.

Pomakni se na vrh