spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

Bio-univerzal

Visoko koncentrirano vodno čistilo, ki odstrani barve in pigmentne barve, kot tudi oljne in maščobne madeže ter pri tem zaščiti površine. Biološko razgradljiv ter univerzalno uporaben v industriji in delavnicah. Odvisno od razredčenja primerno za vse kovine. Ima sposobnost kratkotrajne proti korozijske zaščite. Ni potrebna oznaka na etiketi.

Kategorija:

Opis

Jokisch Bio – Univerzalno  je bio-univerzalno čistilo, visoko koncentrirano vodno čistilo za odstranjevanje vseh vrst umazanij, barv, pigmentov, oljnih in mastnih madežev, ter za zaščito površine na vseh področjih. Čistilo lahko uporabljamo v ultra zvočni kopeli segreto do 90 °C, kakor tudi za hladno odstranjevanje rahlih barvnih madežev, poleg tega, da hitro in učinkovito odstranjuje madeže, ščiti kovinske površine in strojne dele pred korozijo. 

Dolžina časa delovanja je odvisna od vrste in  količine onesnaženja. Lažja oljna onesnaženja se lahko raztopijo v hladnem stanju v ca. 30 – 120 sekund, debelejše plasti maščobe  pa  zahtevajo daljši  čas delovanja. Čim dlje ostane  čistilo na površini, tem lažje se da umazanijo odstraniti.                                                                                                                                                                                                            

 

Tehnična izkaznica

Pomakni se na vrh