spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

3M Stainless Steel Cleaner & Polish – sprej

17,90  DDV vključen v ceno.

Akcija! Pri nakupu 1 kartona (12 kom) cena za kom znaša 17,00 € DDV vključen v ceno. Pokličite nas na 041705509 za naročilo!

Čisti in varuje vse površine iz nerjavečega jekla. S prijetnim vonjem citrusov, izdelek očisti in obnavlja sijaj nerjavečega jekla in drugih kovinskih površin.
Varen za uporabo na področjih za pripravo in predelavo hrane. Uporaben tudi za čiščenje in poliranje kovinskih delov, kot so dvigala, tekoče stopnice in držala za roke.

Opis

3M Stainless Steel Cleaner & Polish

Proizvajalec: 3M™

Vsebina: 600 ml

Opis

3M Spray čisti, polira in ščiti vse površine iz nerjavnega jekla v eni operaciji. Odstranjuje umazanijo, prstne odtise, maščobo, ostanke itd. Sprej se oprime navpičnih površin in pusti lahek zaščitni film, ki je odporen na prstne odtise in proge. Čistilo v razpršilu za vse površine iz nerjavnega jekla, ki niso v neposrednem stiku s hrano. Pusti nevidno zaščitno folijo, ki upočasni kopičenje delcev umazanije. Najboljše rezultate daje v kombinaciji s 3M čistilnimi blazinicami za občutljive površine.

Očistite, polirajte in zaščitite nerjaveče jeklo naenkrat s 3M čistilom in poliranjem nerjavnega jekla. Ta hitri in učinkovit razpršilec iz nerjavečega jekla z vseh površin očisti umazanijo, prstne odtise, maščobo, ostanke in drugo ter pušča neviden zaščitni film, ki upočasni nabiranje umazanije.

Uporaba

Očistite, polirajte in zaščitite površine iz nerjavnega jekla v poslovnih kuhinjah

Očistite in zaščitite površine iz nerjavnega jekla v poslovnih prostorih

Obrišite umazanijo, prstne odtise, maščobo in ostanke ter polirajte in zaščitite nerjaveče jeklo naenkrat s 3M™ Stainless Steel Cleaner & Polish. Naš hiter in učinkovit razpršilec iz nerjavečega jekla temeljito očisti vse površine. Oprijema se navpičnih površin in pušča nevidno zaščitno folijo, ki upočasni nabiranje delcev umazanije in ohranja površine dlje časa čiste.

Čisti lak in zaščiti, vse v enem

Odstranite umazanijo, prstne odtise, maščobo, ostanke in drugo z vseh površin.

Zaradi zaščitne folije ohranite površine dlje časa brez umazanije.

Ne uporabljajte na površinah v neposrednem stiku z živili.

Šifra 830000135

Artikelnummer: 7000042450
EAN: 3134375352437

Pomakni se na vrh