JosS d.o.o., Sokolska 45, Maribor  |  Delovni čas: pon-pet 8-16h 

+386 2 421 5720 ali +386 41 705509 | mail: joss@joss.si

spray.si

Široka izbira vseh vrst sprejev.

3M Stainless Steel Cleaner & Polish – sprej

19,98  DDV vključen v ceno.

Akcija! Pri nakupu 1 kartona (12 kom) znaša cena za kom 18,00 € DDV vključen v ceno.
Čisti in varuje vse površine iz nerjavečega jekla. S prijetnim vonjem citrusov, izdelek očisti in obnavlja sijaj nerjavečega jekla in drugih kovinskih površin.
Varen za uporabo na področjih za pripravo in predelavo hrane. Uporaben tudi za čiščenje in poliranje kovinskih delov, kot so dvigala, tekoče stopnice in držala za roke.

Opis

3M Stainless Steel Cleaner & Polish

Proizvajalec: 3M™

Vsebina: 600 ml

Opis

3M Spray čisti, polira in ščiti vse površine iz nerjavnega jekla v eni operaciji. Odstranjuje umazanijo, prstne odtise, maščobo, ostanke itd. Sprej se oprime navpičnih površin in pusti lahek zaščitni film, ki je odporen na prstne odtise in proge. Čistilo v razpršilu za vse površine iz nerjavnega jekla, ki niso v neposrednem stiku s hrano. Pusti nevidno zaščitno folijo, ki upočasni kopičenje delcev umazanije. Najboljše rezultate daje v kombinaciji s 3M čistilnimi blazinicami za občutljive površine.

Očistite, polirajte in zaščitite nerjaveče jeklo naenkrat s 3M čistilom in poliranjem nerjavnega jekla. Ta hitri in učinkovit razpršilec iz nerjavečega jekla z vseh površin očisti umazanijo, prstne odtise, maščobo, ostanke in drugo ter pušča neviden zaščitni film, ki upočasni nabiranje umazanije.

Uporaba

Očistite, polirajte in zaščitite površine iz nerjavnega jekla v poslovnih kuhinjah
Očistite in zaščitite površine iz nerjavnega jekla v poslovnih prostorih

Obrišite umazanijo, prstne odtise, maščobo in ostanke ter polirajte in zaščitite nerjaveče jeklo naenkrat s 3M™ Stainless Steel Cleaner & Polish. Naš hiter in učinkovit razpršilec iz nerjavečega jekla temeljito očisti vse površine. Oprijema se navpičnih površin in pušča nevidno zaščitno folijo, ki upočasni nabiranje delcev umazanije in ohranja površine dlje časa čiste.

Čisti lak in zaščiti, vse v enem
Odstranite umazanijo, prstne odtise, maščobo, ostanke in drugo z vseh površin.
Zaradi zaščitne folije ohranite površine dlje časa brez umazanije.
Ne uporabljajte na površinah v neposrednem stiku z živili.

Pomakni se na vrh